SWE SWE
Meny
Din varukorg
Summa varor
0 kr
Frakt från
0 kr
Moms tillkommer med
0 kr
Totalt att betala
0 kr

Så här tycker våra kunder:

"Brilletvätt är en fantastisk produkt, som faktiskt håller det den lovar. Våra kunder älskar den och den är helt klart ett rengöringsmedel i toppklass".

Optikern i Kramfors

Jeanette & Camilla

"Både vi och våra kunder älskar Optikerns Brilletvätt! Glasögonen blir väldigt rena snabbt och enkelt. Våra kunder rekommenderar dessutom varandra att testa rengöringen, vilket är ett mycket bra betyg."

Madeleine Rediviva Optik, Uppsala

"Brilletvätt är som en skänk från ovan! Vi älskar den och våra kunder älskar den! Och det menar vi verkligen! Det är ett nöje att samarbeta med Leijma :)" Vi tackar för ett bra samarbete och en fantastisk produkt!

Madde, Center Syd Optik Löddeköpinge 

"Den absolut bästa glasögonrengöringen på marknaden. Våra kunder vill inte ha något annat än Brilletvätt. Dom köper ofta flera och ger bort till vänner och bekanta, vilket skapar mer försäljning hos oss."

Linda, Hartman Optik Bollnäs

"Har aldrig varit snabbare och enklare att få rena glasögon. En säljsuccé!"

LG`s Glasögon Torsby

"Vi har sålt Brilletvätt i vår butik i några år nu och om det finns något som garanterar att kunderna återkommer till oss för inköp av rengöringsmedel så är det Brilletvätt. En produkt som är fantastiskt effektiv utan att skada glasen och som gör dem skinande rena utan att behöva gnugga eller eftertorka. En suverän produkt som rekommenderas till alla glasögonbärare, såväl glasögon som solglasögon. Dessutom ett rimligt pris på en dryg produkt!"

Emma, Din Ögontjänare i Vara